Сирський провів переговори з делегацією НАТО на чолі з адміралом Бауером: "Ключові пріоритети – боєприпаси і ППО"

Читать на русском

Сирський провів переговори з делегацією НАТО на чолі з адміралом Бауером:

Сирський провів переговори з делегацією НАТО на чолі з адміралом Бауером: "Ключові пріоритети – боєприпаси і ППО"

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський 21 березня зустрівся з делегацією НАТО на чолі з керівником Військового комітету Північноатлантичного альянсу адміралом Робом Бауером. Військові провели переговори.

Про це український генерал-полковник повідомив у Telegram. Сирський розповів делегації НАТО про головні потреби наших воїнів. "Ключові пріоритети – боєприпаси та протиповітряна оборона", – поінформував він.

Також сторони обговорили ситуацію на фронті. "Дякував колегам із НАТО за всебічну та послідовну підтримку України", – підкреслив головком ВСУ.

Після переговорів члени делегації Північноатлантичного альянсу вшанували біля Стіни пам’яті захисників, які загинули за нашу країну у російсько-українській війні.

Голова Військового комітету НАТО приїхав до України qkxiqdxiqdeihrant

21 березня українську столицю вперше з початку повномасштабного вторгнення РФ відвідав голова Військового комітету НАТО Роб Бауер. Нідерландський адмірал виступив на Київському безпековому форумі.

Роб Бауер на Київському безпековому форумі




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.