У ГУР МО відреагували на удар по аеродрому Енгельс: "Пошкодження є"

Читать на русском

У ГУР МО відреагували на удар по аеродрому Енгельс:

У ГУР МО відреагували на удар по аеродрому Енгельс: "Пошкодження є"

Внаслідок вибухів на аеродромі у російському Енгельсі є пошкодження. Українська розвідка збирає дані.

Про це повідомляє представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

"Самі росіяни у публічних джерелах повідомляють про пошкодження щонайменше двох літаків. Ми будемо наразі обережними, уточнимо, що внаслідок цього інциденту, звісно, є пошкодження, дані збираються", — сказав він.

Юсов зазначив, що стосовно того, "хто проводив і чим проводив" дану операцію, коментарів немає.

Розвідник пояснив, що аеродром Енгельс залишається дуже важливим стратегічним об’єктом для Росії. Саме там базуються бомбардувальники, з яких завдають ударів по Україні. За словами представника ГУР, об’єкт становить небезпеку і для Європи.

"Певною мірою для Путіна — це стратегічний об’єкт, тому передислокація (літаків, — Ред.) звідти можлива, але використовувати вони його надалі будуть намагатися. Це означає, що і надалі інциденти і на цьому, і на інших об’єктах будуть продовжуватися", — заявив Юсов.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.