Аргентина офіційно попросила стати глобальним партнером НАТО

Читать на русском

Аргентина офіційно попросила стати глобальним партнером НАТО

Аргентина офіційно попросила стати глобальним партнером НАТО

Аргентина офіційно звернулася до НАТО із проханням стати глобальним партнером Альянсу. Про це оголосив міністр оборони Аргентини Луїс Петрі після зустрічі із заступником Генсека НАТО у Брюсселі.

"На зустрічі з Мірча Джоане я представив лист про наміри, який виражає прохання Аргентини стати глобальним партнером цієї організації. Ми продовжимо працювати над відновленням зв’язків, які дозволять нам модернізувати і навчати наші сили відповідно до стандартів НАТО", – пояснив Петрі.

Такий крок дозволить країні розмістити свого військового аташе в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі і стати частиною клубу з можливістю обміну військовими з інших країн. Також країни Альянсу та партнери НАТО можуть обмінюватися ідеями, отримувати консультації при зміцненні оборонних інститутів, брати участь у навчаннях та співпрацювати в галузі наукових проєктів.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.