Spotify запускає перегляд музичних кліпів

spotify

Стрімінговий музичний сервіс Spotify запускає бета-версію музичних відео для користувачів Spotify Premium на 11 ринках .

Бета-версія музичних відео на Spotify починає розгортатися з обмеженим каталогом музичних відео, уточнили в компанії.

Розгортати музичні відео почнуть із вибраного каталогу для користувачів Premium у Великій Британії, Німеччині, Італії, Нідерландах, Польщі, Швеції, Бразилії, Колумбії, Філіппінах, Індонезії та Кенії.

Преміум-слухачі на цих ринках можуть перейти до свого пристрою iOS, Android, настільного комп’ютера чи телевізора та вибрати перемикач "Перейти на відео" для підтримуваних музичних треків. Потім музичне відео почне відтворюватися з самого початку в режимі перегляду "Зараз відтворюється".

У компанії планують у подальшому розширити каталог музичних відео та надати цю функцію більшій кількості користувачів і країн.

Раніше повідомлялося, що Spotify використовуватиме штучний інтелект від Google для рекомендації аудіокниг і подкастів.

Автор: Галина Ялівець




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.