Олександр Пономарьов, Михайло Хома та Тарас Тополя презентують кліп на нову пісню “Темна нічка” – пісню для військових та про військових

Picture

17 квітня Олександр Пономарьов, Михайло Хома та Тарас Тополя презентували нову патріотичну пісню “Темна нічка” та кліп на неї. Ця пісня, присвячена військовим та про наших військових і їх коханих і близьких: матерів, доньок, сестер — їх рідних.

Автор тексту та музики — Олександр Пономарьов.

Запис пісні відбувався на студії звукозапису “Зранку до ночі”.

Режисер кліпу Володимир Шурубура.

У кліпі знялися артисти: Олександр Пономарьов, Михайло Хома та Тарас Тополя — те саме тріо, що записали пісню. Але головні герої відео — наші захисники та захисниці!

Цікаві факти:

  • Пісню Олександр Пономарьов написав під час чергової поїздки з благодійними концертами, просто в машині.

  • Зйомки кліпу тривали 2 дні і проходили у військових.

  • Коли вже зйомки відео були завершені і пролунали слова: “Стоп, знято!” — рівно за хвилину прозвучала повітряна тривога.

Тарас Тополя — про пісню, благодійність та дружбу з Олександром Пономарьовим: “Протягом широкомасштабної війни Олександр створив чимало пісень, всі вони завжди мали на меті підбадьорити народ у такі важкі часи, оспівати відвагу і силу наших військових. Знаю, що Олександр Пономарьов разом з Михайлом Хомою зібрав сотні мільйонів гривень для ЗСУ, виконуючи ці пісні на благодійних концертах.

Я завжди з радістю відкликався на запрошення долучитися до його творчості, бо ми — друзі, а ці пісні — дійсно на часі, і люди сприймають їх як народні.”

Вперше почути пісню наживо можна в Києві на концерті 20 квітня, де Олександр Пономарьов та Михайло Хома презентують у Національному Палаці Мистецтв «Україна» нову масштабну спільну програму – «Україна переможе» у супроводі Заслуженого академічного Ансамблю пісні й танцю ЗСУ.

Олександр Пономарьов та Михайло Хома постійно підтримують ЗСУ — виступають у військових частинах, у прифронтовій зоні. Артисти провели безліч благодійних концертів в Україні й за кордоном, завдяки яким вдалося зібрати близько 150 000 000 грн на дрони й автівки для ЗСУ. Нещодавно вони побили власний рекорд — за один аукціон під час концерту у Львові було зібрано понад 14 500 000 гривень! Попередні рекорди — були: 7 400 000 у Кам’янець-Подільському та 3 800 000 у Харкові. Крім того, Олександр Пономарьов і Михайло Хома закупили форму для 3000 жінок військовослужбовиць на власні кошти.

Так і під час концерту «Україна переможе» Олександра Пономарьова і Михайла Хоми 20 квітня буде проводитись збір на FPV-дрони для тактичного підрозділу особливого призначення Г.Р.І.М. у складі 41-ї ОМБр ЗСУ. Тому цей вечір в НПМ «Україна» стане не тільки шансом зануритися у світ прекрасної музики, але й можливістю взяти участь у добрій справі й зробити свій внесок у допомогу ЗСУ.

Це буде найочікуваніший концерт цієї весни. На сцені легендарного палацу «Україна» прозвучать і улюблені хіти “Горить, палає техніка ворожа”, “Києве мій”, “Чому”, “Я люблю тільки тебе”, “Ніколи нікому”, і довгоочікувана прем’єра.

Концерт «Україна переможе» стане незабутнім для глядачів не лише завдяки потужному дуету Пономарьова та Хоми, але й яскравому акомпанементу. Грати цього вечора буде легендарний Заслужений академічний Ансамбль пісні й танцю Збройних Сил України під керівництвом Заслуженого діяча мистецтв України, полковника Дмитра Антонюка. Це один з найуспішніших професійних колективів України, що співпрацює з Енніо Морріконе, “ВВ”, “Скрябін” та іншими зірками.

Дует Олександра й Михайла народився з дружби. Ще до війни вони записали пісню “Пазли”, що зібрала 7 000 000 переглядів на YouTube. “Ми познайомилися з Михайлом ще у 2000 році на Чорноморських іграх, де Міша був конкурсантом, а ми з Кузьмою Скрябіним були у журі. Ще тоді я відмітив, що Михайло дуже класно співає. Потім я його загубив, а потім дізнався, що Міша то і є Дзідзьо. Я пам’ятав його голос. Тому коли написав пісню “Чому”, запропонував йому співпрацю”, — розповідає про історію дуету і дружби Олександр Пономарьов.

Наближаймо перемогу разом! Слава Україні!

Де: НПМ «Україна» — Київ, вул. Велика Васильківська, 103

Коли: 20 квітня, 18:00.

Квитки: https://bit.ly/PonomariovKhoma2004




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.