Google запускає три програми навчання для малого та середнього бізнесу в Україні

гугл,google

Компанія Google запускає три безоплатні онлайн-програми навчання для малого та середнього бізнесу в Україні.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

"Щоб допомогти українським компаніям масштабуватись, підвищити конкурентоспроможність та захистити власну справу від кіберзагроз, Google запускає три безоплатні програми", – йдеться у повідомленні.

Зокрема, програма "Зростайте з Google: програма для малих бізнесів" розрахована для підприємців, які прагнуть збільшити прибуток через розвиток і масштабування компанії. Після навчання 100 бізнесів зможуть взяти участь у менторській програмі від експертів.

У межах програми "Безпечніше з Google: основи кібербезпеки для бізнесу" українські експерти поділяться практичними знаннями про кібергігієну, розпізнавання кібератак та створення системи кіберзахисту бізнесу.

Водночас програма "Знаходьте нових клієнтів за кордоном" навчить, як адаптувати продукт чи послуги до іноземного споживача та розробити стратегію виходу на нові ринки.

Навчання проходитиме онлайн, а долучитися можна як до однієї, так і до кількох програм одночасно. Більше про програми можна дізнатися за посиланням.

Автор: Юлiя Недашківська




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.