Ірпінська громада попрощається із полеглим воїном Миколою Ткачовим

Ірпінська громада попрощається із полеглим воїном Миколою Ткачовим

6 травня Ірпінська громада проведе в останню земну дорогу 25-річного Миколу Ткачова, який загинув у боях на Краматорському напрямку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Ірпінської міськради.

Микола народився та виріс в Ірпені. Здобув освіту автомеханіка. Працював у сфері прокату транспорту. Микола вів здоровий спосіб життя та мав чудове почуття гумору, був щирим та справедливим.

У січні 2024 року ухвалив рішення вступити до лав ЗСУ – підписав контракт з 3-ю окремою штурмовою бригадою. Село Терни, яке надзвичайними зусиллями вже багато тижнів утримують наші воїни, росіяни намагаються захопити, використовуючи буквально все – тактику "м’ясних штурмів", бронетехніку, артилерію, авіацію. Наші захисники на цьому напрямку тримають оборону кожного метра української землі. Серед них був й Микола. Але 16 квітня захисник загинув під час виконання бойового завдання.

Героя в Ірпені чекали мама та два брати. Миколу поховають на рідній землі у понеділок, 6 травня. Об 11:45 Ірпінська громада проведе воїна в останню путь коридором по вулиці Університетській. О 12:00 Героя поховають на Алеї пам’яті захисників України. Світла пам’ять та вічна слава Герою!

Нагадаймо, що 2 травня на площі Слави міста Тараща відбудеться відкриття другої частини Алеї Героїв.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.