Помер ексдепутат, одесит, який балотувався на пост президента України

У середу 9 листопада на 66-му році життя помер відомий український політик, колишній народний депутат Юрій Кармазін.

Об этом сообщает Архив компромата


Про це рідні повідомили на його сторінці у facebook.


"Сьогодні о 10.00 перестало битися серце Юрія Анатолійовича Кармазіна, люблячого батька, чоловіка, людини, яка вкладала душу у майбутнє країни, але серце його завжди належало лише родині. На жаль, воно перестало битися. Сім’я втратила частину себе, а країна її творця.


Царство небесне! Вічна пам’ять!", — написали рідні Кармазіна.


Юрій Кармазін був депутатом Верховної Ради другого, третього, четвертого та шостого скликань. Двічі обирався по мажоритарному округу в Одесі. Був членом фракцій "Громада" та "Солідарність",


У 2002 році пройшов до ВР від "Блоку Віктора Ющенка "Наша Україна", у 2007 — від блоку "Наша Україна — Народна Самооборона".


У 1999 році Юрій Кармазін брав участь у виборах президента України.


Був головою Комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.


На виборах 2006 року Юрій Кармазін також був кандидатом на посаду міського голови м. Києва від "Блоку Юрія Кармазіна" — отримав 4-те місце із 5,45 % голосів виборців.


Веніамін Цвєтков

Источник: Скандалы РУ




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.