ЗСУ попереджають про рух кількох груп БПЛА у трьох областях

 Перед цим кілька груп БПЛА були на Одещині.

Повітряні сили ЗСУ попереджають про рух кількох груп безпілотників у щонайменше трьох областях .

За повідомленням, БПЛА спостерігаються в районі Миколаєва (курс – західний/північно-західний), в Новобузькому районі Миколаївщини (курс – північно-західний (Кіровоградщина), на півночі Миколаївської області (курс – північно-західний), в Софіївському районі Дніпропетровської області (курс – північний) та на Полтавщині (курс – західний).

Перед цим кілька груп БПЛА були на Одещині.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Росія в березні здійснила низку ракетних атак по Україні, в тому числі, 22 березня – найбільш масштабну атаку на українську енергетику за останній час.

За даними моніторингової місії ООН з прав людини в Україні, у березні 2024 року в Україні було вбито або поранено щонайменше 604 цивільні особи, що на 20 відсотків більше, ніж у лютому.

В ООН підтвердили, що внаслідок дворічного повномасштабного вторгнення Росії в Україну загинули 10 810 людей, ще 20 556 поранені. В організації припускають, що кількість жертв серед цивільних осіб є набагато вищою.

Форум




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.