Bloomberg: Китай відмовляється від української кукурудзи

Читать на русском

Bloomberg: Китай відмовляється від української кукурудзи

Bloomberg: Китай відмовляється від української кукурудзи

Видання Bloomberg повідомляє, що Китай почав відмовлятися від української кукурудзи.

Агентство повідомляє, що причини суто економічні: покупці скасовують постачання, оскільки уряд хоче підтримати місцевих фермерів.

Імпортери скасували 4-5 партій, запланованих на доставку до червня. За словами джерел, скасування відбулося за останні два тижні, і в майбутньому можуть бути скасовані нові постачання.

Скорочення постачання найбільшому імпортеру може ще більше вплинути на світові ціни, які вже перебувають під тиском після рясних урожаїв у США та Бразилії.

Скасування відбулося після того, як китайські митники попросили торговців обмежити постачання іноземної кукурудзи до бондових зон, щоб зменшити надлишок пропозиції на внутрішньому ринку та підтримати ціни для фермерів перед посівним сезоном.

різне queiqxeihuirhant




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.