ПриватБанк попередив про регламентні роботи у ніч проти 6 квітня

Читать на русском

ПриватБанк попередив про регламентні роботи у ніч проти 6 квітня

ПриватБанк попередив про регламентні роботи у ніч проти 6 квітня

ПриватБанк анонсував 6 квітня проведення регламентних роботів процесингу, через які операції з картками будуть на паузі з півночі до 7 ранку.

Про це повідомила прес-служба фінустанови.

"У ніч проти 6 квітня 2024 року ПриватБанк проводить планові регламентні роботи процесингового центру, щоб збільшити потужності та безпеку обробки зростаючих обсягів операцій із платіжними картками", — йдеться у повідомленні.

У період проведення робіт 6 квітня з 00:05 і до 07:05 ранку банк тимчасово призупинить проведення операцій з картками. Аналогічний "тайм-аут" триватиме у роботі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку.

У банку пояснюють, що регламентні роботи проводять у нічний час, коли більшість клієнтів не проводять операції.

"Якщо в період проведення робіт ви плануєте оплати картками – радимо зробити це заздалегідь або відкласти на кілька годин. Дякуємо за розуміння!» – зазначили у ПриватБанку.

Також у фінустанові повідомили, що процесинговий центр ПриватБанку щогодини обробляє в середньому від 1,7 млн до 3 млн операцій з картками.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.