Дрони атакували Новошахтинський НПЗ у Росії,

новошахтинський

Безпілотники атакували Новошахтинський нафтопереробний завод у Ростовській області Росії. Один із дронів упав на територію заводу.

Про це пише "Telegram"-овий канал ASTRA.

"Про знищення 4 БПЛА в Новошахтинську Ростовської області сьогодні вночі, 12 квітня, прозвітував керівник регіону. Він додав, що постраждалих та пошкоджень немає. Який саме об’єкт атакували, губернатор не уточнив", – кажуть журналісти.

Водначас, за даними джерел ASTRA в екстрених службах регіону, усі чотири БПЛА атакували Новошахтинський завод нафтопродуктів.

Один зі збитих дронів упав на територію заводу.

Новошахтинський завод нафтопродуктів – найбільший постачальник нафтопродуктів на півдні Росії та єдиний НПЗ у Ростовській області. Його повна потужність – 5,6 млн тонн. Завод розташований за 100 км від Ростова-на-Дону і виробляє бензин, мазут, суднове, дизельне та пічне паливо. Завод вже атакували дрони у червні 2022 року. Тоді один безпілотник влучив у технологічне обладнання установки з переробки нафти, другий – в об’єкти резервуарного парку сирої нафти, почалася пожежа.

Як повідомлялося, у березні Новошахтинський НПЗ призупиняв роботу внаслідок атаки дронів.

Автор: Юлiя Недашківська




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.