Виборцям Зеленського пропонують у першу чергу пройти мобілізацію для захисту України

Picture

Виборці президента Володимира Зеленського в першу чергу мають бути мобілізованими для захисту України .

Таку думку висловив громадський діяч, засновник фестивалю “Олевська Республіка” та політв’язень часів президентства Леоніда Кучми Микола Ляхович.

“Як їх заохотити відповідати за свої вчинки, а не: з ризиком сидіти у “глибокому підпіллі”, мужньо відбиватися від поранених ТЦКашників, безстрашно кидатися в Тису, за будь-яку ціну рватися в “шлях”, і відважно штурмувати диппредставництва?!

Якщо їм вже не подобається обраний ними Верховний Головнокомандувач, то хай пишуть петиції на сайті приZEдента, щоб він виконав дану їм передвиборчу обіцянку, що йде на один термін, і вимагають, щоб подав у відставку по завершенню п’ятирічного президентського терміну 20.05.2024.

Але захищати і звільняти Україну все одно потрібно. І це мають робити перш за все ті мобілізаційного віку, хто у 2019-му обрав “попріколу” та/або “назло” цього Верховного Головнокомандувача, який привів непідготовлену Україну до московського широкомасштабного вторгнення. А не наші діти, які тоді ще були неповнолітні, мають виправляти за ними”, – написав Микола Ляхович у своєму блозі.

Підготувала: Ніна Петрович




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.