У Бахмуті – вуличні бої: ЗСУ не пускають окупантів до трас (відео від бійців)

Ситуація в Бахмуті та у передмістях загострюється

У Бахмуті на Донеччині – пекло для обох сторін. Вуличні бої ведуться у міській забудові, що ускладнює роботу розвідки й безпілотників. Втім, мужні захисники міста-фортеці продовжують утримувати виходи до ключових трас, не підпускаючи до них противника.

Об этом сообщает Компромат

Поточну ситуацію в місті станом на ранок 2 лютого доповів боєць однієї з бригад ЗСУ, що воює на сході України, у каналі "Бахмутський демон". Цей допис також поширив нардеп, голова парламентського комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Юрій Мисягін.

"У Бахмуті тривають міські бої. Важко працювати стало дронарям і розвідці, бо на околицях виявляти піхоту росіян легше, ніж вже безпосередньо в міській зоні. Бої почалися за будинки на околицях, до вуличних боїв готувалися, тому все йде по плану. Уникнути вуличних боїв було неможливо. Головне, що до трас їх так і не пускаємо. Багато роботи тут буде", – йдеться у повідомленні.

У мережі також оприлюднили кадри одного з міських боїв у приватному секторі Бахмута: показано вправну роботу кулеметника ЗСУ з позиції в руїнах одного з будинків.

За оперативними даними моніторингової ініціативи DeepState, на цьому напрямку тиск ворога на Красну Гору не вщухає, як і на приватні сектори Бахмута. В останньому є незначне просування противника. Загалом зараз це – найважча ділянка фронту.

Нагадаємо, у Міноборони розкрили деталі про ситуацію на східному фронті. За словами заступниці міністра Ганни Маляр, тривають жорсткі бої – ворог не полишив планів вийти на адміністративні кордони Луганської та Донецької областей, а бійці Збройних сил України роблять все можливе, щоб стримати навалу росіян.

Ще більше гарячих та ексклюзивних новин – у нашому телеграм-каналі та Facebook!

Источник: Растрига




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.