Синєгубов анонсував примусову евакуацію родин із дітьми з трьох районів Харківщини

Олег Синєгубов повідомив, що маршрути для евакуації вже визначені, також наявні місця тимчасового проживання людей

Рада оборони Харківської області ухвалила рішення примусово евакуювати родини з дітьми у 47 населених пунктах трьох районів області – про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов 11 квітня.

«Мова йде лише про близькі до кордону з РФ населені пункти Харківського, Богодухівського та Ізюмського районів. За нашою інформацією, у визначених населених пунктах проживають 182 дитини», – заявив він.

Синєгубов зазначив, що це рішення не стосується Харкова. Він додав, що маршрути для евакуації вже визначені, також наявні місця тимчасового проживання людей.

У березні голова ОВА анонсував обов’язкову евакуацію дітей з їх батьками або особами, які їх замінюють, із 18 населених пунктів Великобурлуцької та Вільхуватської територіальних громад Харківщини.

Форум




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.