Виманила у літньої жінки майже 40 тис. грн: на Київщині затримали шахрайку

Виманила у літньої жінки майже 40 тис. грн: на Київщині затримали шахрайку

Поліцейські Київщини повідомили про підозру шахрайці , яка виманила понад 38 тисяч гривень у жінки літнього віку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу поліції Київщини.

На початку квітня, перебуваючи на одній із зупинок громадського транспорту в місті Сквира, фігурантка познайомилась з 72-річною бабусею. З моменту знайомства, жінка увійшла в довіру до літньої жінки та майже щодня телефонувала і казала, що їй потрібні кошти під різними приводами. Бабуся віддавала готівку під час зустрічі, а пізніше надсилала кошти за наданими шахрайкою банківськими реквізитами.

За півмісяця зловмисниця таким способом виманила у потерпілої суму понад 38 000 гривень. Згодом, під час чергової спроби її ошукати, бабуся пішла за допомогою до поліції. Слідчі за процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури повідомили затриманій про підозру в шахрайстві (ч. 2 ст. 190 ККУ). Їй загрожує до трьох років ув’язнення. У суді фігурантці обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаймо, що поліція викрила посадовців сільради на Київщині, які незаконно віддали у приватну власність гектар лісопарку.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.