У Харкові рецидивіст вдав із себе священника, щоб викрасти церковні атрибути і гроші

В одному з храмів Харкова чоловік назвався священнослужителем і, домігшись прихильності парафіян, “позичив” підрясник, требний набір, гроші і взяв “на освячення” золотий ланцюжок.

Про інцидент повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Харківській області.

Слідство встановило, що чоловік попросив на території одного із храмів міста церковні атрибути і 7 тисяч гривень, пояснивши це необхідністю організувати похорон батьків. Він обіцяв повернути речі наступного дня, однак після цього не виходив на контакт.

Також зловмисник узяв у чоловіка на території храму золотий ланцюжок із хрестиком для “освячення”, після цього власник прикрас не бачив.

Злочинець, який діяв на території однієї із релігійних організацій Салтівського району Харкова, наніс збитків на майже 64 тисячі гривень.

У шахрайстві підозрюють 28-річного місцевого мешканця, якого раніше засуджували за аналогічні злочини. Максимальне покарання, яке може отримати злочинець, – три роки позбавлення волі. // УП. Життя




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.