Зеленський анонсував підготовку нових реформ та подальші кадрові зміни

ставка,зеленський

Президент Володимир Зеленський анонсував підготовку в Україні нових реформ, які "змінять соціально-правову та політичну реальність". Крім того, він попередив про майбутні кадрові зміни серед чиновників.

Об этом сообщает Компромат


Про це очільник держави повідомив під час вечірнього відеозвернення.

"Дуже важливо – готуємо нові реформи в Україні. Реформи, які в багатьох аспектах змінять соціально-правову та політичну реальності – зроблять їх людянішими прозорішим та ефективнішими", – зазначив він.

Водночас деталі голова держави пообіцяв надати згодом, за результатами відповідних зустрічей.

Також Зеленський відзначив "кадрове затишшя" після нещодавньої хвилі звільнень серед чиновників.

"Але це не означає, що всі необхідні кроки вже зроблені. Будуть рішення. Тим у системі, хто не відповідає принциповим вимогам держави й суспільства, не варто засиджуватись у кріслах", – зауважив президент.

Про нещодавні масові звільнення читайте у нашому матеріалі "Корупція та скандали. За добу в Україні звільнили одинадцять ТОП-чиновників, але це не кінець"

Источник: VTimes




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.