У Києві на АЗС українцям замість бензину та дизеля заливали "бодягу"

Читать на русском

У Києві на АЗС українцям замість бензину та дизеля заливали

У Києві на АЗС українцям замість бензину та дизеля заливали "бодягу"

У Києві зафіксовано черговий випадок продажу українцям неякісного пального – дизеля та бензину марок А-92 та А-95. Правоохоронці, що "накрили" АЗС, вилучили 20 тис. літрів "бодяги".

Про це повідомили у Бюро економічної безпеки (БЕБ). Там зазначили: загальна вартість вилученого пального та обладнання складає понад 1 млн₴

У Києві зафіксовано черговий випадок продажу українцям неякісного палива heiukiqquidxant

"Детективи Головного підрозділу детективів Бюро економічної безпеки України викрили АЗС у Києві, на якій продавали незаконно виготовлене пальне. Зокрема на заправці були відсутні дозвільні документи, ліцензії на роздрібну торгівлю пальним, сертифікати якості на пальне, що продавалось, та документи про його походження. Також детективи зафіксували відсутність касових апаратів", – ідеться в повідомленні.

Наголошується, що наразі встановлюється повне коло осіб, причетних до незаконної діяльності АЗС та продажу фальсифікованого пального. Досудове розслідування проводиться за ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу. Фігурантам загрожує штраф, розміром від 85 000 до 170 000 грн із конфіскацією та знищенням незаконно виготовленого палива.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.