Суд заарештував на 2 місяці ексзаступника міністра оборони Шаповалова

Печерський районний суд Києва заарештував на 2 місяці ексзаступника міністра оборони В’ячеслава Шаповалова і визначив багатомільйонну заставу.

Об этом сообщает Незыгарь

Про це повідомляє Українська правда, з посиланням на співрозмовника в правоохоронних органах

За клопотанням ДБР 2 лютого суд обрав Шаповалову запобіжний захід – тримання під вартою з альтернативою застави в сумі 402 мільйони 600 тисяч гривень.

Напередодні працівники ДБР за погодженням Офісу генпрокурора повідомили про підозру нещодавно звільненому заступнику міністра оборони В’ячеславу Шаповалову, який відповідав за тилове забезпечення ЗСУ.

За даними слідства, Шаповалов лобіював укладення договорів про постачання продуктів для військових за завищеними цінами, а також закупівель бронежилетів, касок, одягу та інших речей для потреб Збройних сил України низької якості на загальну суму понад 1 млрд₴

Шаповалов подав у відставку і був звільнений 24 січня на фоні скандалу через закупівлі за завищеними цінами продуктів для військових.


Источник: Корупция Ру




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.