Апеляція ВАКС скасувала підозру екснардепу від ОПЗЖ

Читать на русском

Апеляція ВАКС скасувала підозру екснардепу від ОПЗЖ
Апеляція ВАКС скасувала підозру екснардепу від ОПЗЖ

Апеляційна палата ВАКС скасувала повідомлення про підозру колишньому нардепу від фракції «Опозиційного блоку» Олександру Долженкову в незаконному одержанні понад 700 тис. гривень компенсації за оренду житла в Києві.

Об этом сообщает Руссиангейт

На думку суддів, у справі Долженкова ще 22 квітня 2022 року завершилося розслідування, а тому підозру вручили вже після завершення строків. Як вони вважають, після цього строк слідства мав би продовжуватись. Оскільки підозра екснардепу була вручена після завершення слідства, то він не набув статусу підозрюваного, а підозру необхідно скасувати.

Рішення ухвалила колегія суддів АП ВАКС у складі: головуючої Даниїли Чорненької, суддів Інни Калугіної та Миколи Глотова. Суддя Глотов висловив окрему думку, в якій не погоджуються з рішенням про скасування підозри.

368.media

Источник: Инсайдер РУ




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.