В Авдіївці бойові зіткнення також відбуваються у межах міської забудови, - ОСГВ "Таврія"

Читать на русском

В Авдіївці бойові зіткнення також відбуваються у межах міської забудови, — ОСГВ

В Авдіївці бойові зіткнення також відбуваються у межах міської забудови, — ОСГВ "Таврія"

Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" Дмитро Ліховий підтвердив, що в Авдіївці Донецької області бойові зіткнення відбуваються в межах міської забудови, а не лише на півночі міста у приватному секторі.

"Усі журналісти запитують, і я можу підтвердити, що так: бойові зіткнення відбуваються вже не лише в приватному секторі на півночі міста, а й у межах міської забудови. Задум противника очевидний: він намагається відрізати українські сили, зайшовши між Авдіївським коксохімічним заводом і кар’єром ", — сказав Ліховий в ефірі телемарафону.

Він додав, що армія РФ спрямовує основний штурмовий тиск на півночі Авдіївки. Задумом росіян є перерізати головну логістичну артерію та забезпечити "оперативне оточення міста". Цьому активно протидіють ЗСУ.

різне qkxiqdxiqdeihrant




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.