На Закарпатті 46-річна водійка Lexus на смерть збила пенсіонера

Читать на русском

На Закарпатті 46-річна водійка Lexus на смерть збила пенсіонера

На Закарпатті 46-річна водійка Lexus на смерть збила пенсіонера

Смертельна ДТП у закарпатському місті Свалява сталася о 19:00 24 березня. 46-річна місцева жителька на Lexus збила 67-річного чоловіка. Від отриманих травм пенсіонер помер на місці.

Як повідомили у поліції Закарпатської області 25 березня, аварія на вулиці Головній сталася через те, що водійка Lexus не врахувала дорожньої обстановки.

 qrxiquieuiduant

«Унаслідок цього вона допустила наїзд на 67-річного чоловіка, який саме переходив проїжджу частину дороги. Від отриманих травм пенсіонер помер на місці. 46-річну водійку освідували – за кермом вона перебувала твереза. Транспортний засіб поміщено на штрафмайданчик поліції, а фігурантку поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України», – інформують у поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.