Справу Гладковського-молодшого передали до ВАКС

Читать на русском

Справу Гладковського-молодшого передали до ВАКС

Справу Гладковського-молодшого передали до ВАКС

Спеціалізована антикорупційна прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо сина колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря та ексгенерального директора «Укроборонпрому» Павла Букіна про зловживання.

Про це повідомила пресслужба САП у Telegram.

Правоохоронці не називають імен підозрюваних, однак з деталей справи стає зрозуміло, що йдеться саме про Гладковського та Букіна.

Нагадаймо, НАБУ та САП повідомили про підозру Гладковському-молодшому та Букіну ще у жовтні минулого року. Слідство встановило, що колишній керівник ДК «Укрспецекспорт», зловживаючи своїм службовим становищем, уклав договір із компанією, підконтрольною сину колишнього першого заступника секретаря РНБО, про придбання бортового радіоелектронного обладнання (висотомірів) за цінами, умисно завищеними майже у 7 разів (близько 450 тисяч доларів).

Після сплати держкомпанією передбаченої договором суми, співучасники схеми розпорядилися отриманими у результаті завищення цін коштами на власний розсуд, а частина з них, в сумі орієнтовно 170 тис. дол., була передана безпосередньо Гладковському-молодшому.

Раніше повідомлялося, що Антикорупційний суд повторно заочно заарештував Гладковського-молодшого.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.