У Франції Марін Ле Пен може отримати абсолютну більшість місць у парламенті, - BILD

Читать на русском

У Франції Марін Ле Пен може отримати абсолютну більшість місць у парламенті, — BILD
У Франції Марін Ле Пен може отримати абсолютну більшість місць у парламенті, — BILD

BILD пише, що партія Марін Ле Пен може отримати абсолютну більшість місць у французькому парламенті.

Президенту Макрону та його ліберальній партії "Відродження" загрожує крах на виборах, які відбудуться 30 червня (перший тур) та 7 липня (другий тур), показують дані соцопитувань.

Правоконсервативна партія "Національне об’єднання" може отримати абсолютну більшість голосів у парламенті. Згідно з опитуванням, проведеним інститутом Odoxa на замовлення журналу Le Nouvel Obs, партія може отримати від 250 до 300 місць. Для абсолютної більшості необхідно 289 мандатів.

Відповідно до того ж опитування, партія Марін Ле Пен може набрати 33% голосів у першому турі голосування, створений лівими силами "Новий народний фронт" — 28%, а "Відродження" Макрона лише 19%.

За словами джерел BILD у Франції, Макрон насправді розраховує на перемогу Національного об’єднання. За його задумом, опинившись в уряді, Ле Пен та її команда мають перейти до рішучих дій — і проваляться настільки, що до президентських виборів 2027 року їхній рейтинг обрушиться. У такому разі Ле Пен не зможе перемогти на президентських виборах.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.