1 000 доларів за ліцензію для відкриття стоматологічного кабінету – викрито співробітницю Держпродспоживслужби Львівщини

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру головному спеціалісту одного із районних управлінь Держпродспоживслужби у Львівській області. Їй інкримінують вимагання та одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особами, уповноваженими на виконання функцій держави (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

За даними слідства, працівниця Держпродспоживслужби запевняла підприємця, що має вплив на посадовців Міністерства охорони здоров’я України.

І що за грошову винагороду може вирішити питання щодо видачі ліцензії на відкриття стоматологічного кабінету.

Ціна такої послуги – 1 000 доларів США.

Підозрювану затримано в порядку ст. 208 КПК України під час одержання неправомірної вигоди.

Слідчі дії тривають.

Вирішується питання про обрання затриманій запобіжного заходу та відсторонення її від посади.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції області за матеріалами Управління СБУ у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.