У РФ в Орську прорвало дамбу: почалася евакуація із зони затоплення

Читать на русском

У РФ в Орську прорвало дамбу: почалася евакуація із зони затоплення

У РФ в Орську прорвало дамбу: почалася евакуація із зони затоплення

Про це повідомляють російські ЗМІ із посиланням на оперативні служби.

Влада міста заявляє, що до зони затоплення потрапляє майже 11 тисяч людей.

У зону затоплення після прориву греблі в Орську Оренбурзької області потрапляють понад 4 тисячі будинків, повідомляє адміністрація міста у своєму телеграм-каналі.

"Прорвало захисну дамбу у Старому місті в районі вул. Оренбурзької. Наразі йде евакуація населення. У зону затоплення потрапляють 4258 будинків і 10987 осіб", — ідеться в повідомленні.

За даними мерії, на місці працюють представники адміністрації Радянського району міста, угруповання рятувальників, які прибули до Орська у кількості 50 осіб із плавзасобами.

Мешканці вивозяться приватними автобусами та автобусами місцевого підприємства. Пункти тимчасового розміщення розташовані у семи освітніх закладах, у них чергують фахівці, медичні працівники, організоване харчування та спальні місця.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.