У Кривому Розі молодик на Lexus через ДТП побив дідуся

Читать на русском

У Кривому Розі молодик на Lexus через ДТП побив дідуся

У Кривому Розі молодик на Lexus через ДТП побив дідуся

Скандальна подія сталася сьогодні на дорозі у Кривому Розі. Там сталася аварія за участі двох автомобілів – зіткнулися Lexus та старенький Nissan. За кермом останнього був 75-річний чоловік. У Lexus – молодий чоловік. Після зіткнення чоловік вийшов з позашляховика та напав на дідуся.

Пенсіонера шпиталізували з черепно-мозковою травмою. А от нападник ще й кидався на патрульних та журналістів місцевих ЗМІ, які приїхали на місце події.

У ТГ-каналі «Свої. Кривий Ріг» попередньо повідомили, що агресивний керманич сам підрізав дідуся на дорозі та був винен у зіткненні.

Чоловік, за даними ЗМІ, згідно з судовим реєстром, притягався до адмінвідповідальності за скоєння ДТП, а також фігурував у справі про керування автівкою напідпитку. Цього разу він проходити медичний огляд відмовився.

Нещодавно пройшла інформація, що у винуватця вилучать автомобіль та відкриють кримінальну справу одразу за декількома статтями. Зокрема, і за завдавання тілесних ушкоджень, хуліганство, а також перешкоджання журналістській діяльності.

 heiukiqquiktant




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.