Зеленський: Харків є для росіян бажаною ціллю, але він на сьогодні захищений

Читать на русском

Зеленський: Харків є для росіян бажаною ціллю, але він на сьогодні захищений

Зеленський: Харків є для росіян бажаною ціллю, але він на сьогодні захищений

Росіяни не приховують, що Харків для них — бажана ціль, але Харків на сьогодні захищений. Україна має потужні лінії оборони, і ворог у разі нападу отримає опір.

Про це Президент України Володимир Зеленський заявив в інтерв’ю загальнонаціональному телемарафону "Єдині новини", коментуючи ворожі вкиди про так званий "наступ на Харків".

"Харків сьогодні захищений. Що стосується оборонних рубежів, що стосується нашого війська, сьогодні Харків не знаходиться у небезпеці. Те, що це бажана ціль... Ну, росіяни не приховують — весь схід, і не тільки схід, а й південь нашої держави, і такі міста як Харків, Краматорськ — це їх бажана ціль. Але сьогодні ми захищаємо абсолютно впевнено Харківщину", — підкреслив Зеленський.

Він зазначив, що Росія проводить потужну дезінформаційну політику, і може перекидати війська на певних напрямках, потім знімати їх, і поширювати цю інформацію через західні і навіть українські ЗМІ.

"Ми навіть іноді не знаємо, що допомагаємо. Авжеж, українські медіа цього не хочуть, але ми повинні розуміти, що скрізь наші медіа, скрізь Телеграм-канали росіяни це розповсюджують. Ця паніка має хвилю такого вибуху, іноді і завдяки нам. Все треба дуже ретельно перевіряти. Всі деталі. Ніхто не заспокоює, ми у війні, але і перебільшувати не треба", — зазначив Зеленський.

Він наголосив, що немає ніякого секрету, що Україна будує оборонні рубежі на білоруському напрямку, і ворог має знати, що Україна має потужні лінії оборони і військо на цьому напрямку.

"Вони мають знати, що буде опір. І суспільство наше, наприклад Чернігівщина, має знати, що тут потужний захист", — сказав Зеленський.

Як додав глава держави, поки що з Білорусі не спостерігається ніяких загроз.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.