Крав харчі у військових і відмовляється захищати країну – Владислав Володський ховається на Заході країни

Picture

За допомогою хабарів отримав доступ до постачання та забезпечення ЗСУ...

Владислав Володський, родом із Запоріжжя — ще минулого року він став фігурантом кримінальної справи зі скандальним дном. Втім, все вдалося залагодити і Володський вийшов сухим із води.

Насправді ж Володський, за даними прокурорів, відверто наживався на постачаннях провізії до армії. Щоби привласнити бюджетні гроші, Владислав Володський використав три товариста з обмеженою відповідальністю, зокрема ТОВ “Регіон-Продукт-Плюс” (його директором насправді і є Володський Владислав Олексійович).

Аферист Владислав Володський, за даними слідства, змовився зі службовими особами з Міноборони, робив вигляд, що постачає продукти українським військовим, а насправді успішно прокручував схеми та складав гроші собі в кишеню.

Такі “заробітки” закінчилися для Владислава Володського кримінальною справою. Він став фігурантом у провадженні за статтями — “привласнення та розтрата майна” та “відмивання майна, одержаного злочинним шляхом”.

Займатися цією справою наприкінці минулого року почало Головне Слідче управління Нацполіції. Тим часом сам Володський успішно відсиджується у Львові та продовжує робити вигляд, що допомагає війську.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.