Дружина головного податківця Миколаївщини Романа Корнєва придбала кольє за 600 тисяч гривень

Читать на русском

Дружина головного податківця Миколаївщини Романа Корнєва придбала кольє за 600 тисяч гривень

Дружина головного податківця Миколаївщини Романа Корнєва придбала кольє за 600 тисяч гривень

Дружина виконуючого обов’язки начальника головного управління податкової служби у Миколаївській області Романа Корнєва під час повномасштабної війни придбала кольє від французького ювелірного бренду Cartier за 592 тис. гривень.

Про це свідчать дані з декларації посадовця, передає Nikcenter.

Окрім дороговартісного кольє Juste un clou, придбаного у грудні 2022 року, Ірина Корнєва вже має годинник Rolex Daytona, власницею якого стала у 2016 році. Його вартість у декларації не вказана, але в мережі ціна на нього стартує від півмільйона гривень.

Сам в.о. головного податківця області Роман Корнєв у квітні 2023 року придбав новий Volkswagen id 4 Crozz 2022 року випуску. Згідно з декларацією, авто обійшлося йому всього в 150 тис.₴ Однак ціна на такий Volkswagen на сайтах продажу автомобілів стартує від 1,3 мільйонів.

Родина Корнєвих з 2019 року володіє житловим будинком площею 237 квадратів та земельною ділянкою на 1200 кв. м у Волинській області, звідки посадовець родом.

На банківських рахунках Корнєв із дружиною зберігають близько 15 тис. грн і 2 тис. євро, а готівкою – 4,5 тис. доларів, 10 тис. євро та 45 тис. фунтів стерлінгів. Ірині Корнєвій належать 780 тис. грн, 9 тис. доларів, 9,5 тис. євро, та 250 тис. злотих у готівці.

Загалом торік родина Корнєвих отримала понад 6,2 млн грн доходу. Серед них понад 5,6 млн грн – дохід дружини посадовця від зайняття підприємницькою діяльністю, 25 тисяч гривень соцвиплат та дохід від відчуження рухомого майна. Сам чиновник отримав трохи більше 600 тисяч, серед яких зарплатня в ДПС – 182 тисячі, а також грошове забезпечення військовослужбовців у розмірі 419 тис.₴

Раніше Сергій Корнєв був керівником столичного ТОВ “Спас Безпека” та приватного підприємства “Кобра-Луцьк”, зареєстрованого у Волинській області. В реєстрі юридичних осіб також зазначено, що він є власником ГО “Волинський обласний спортивний клуб “Отаман”. У 2022 році Корнєв подавав свою кандидатуру на посаду заступника начальника ДПС у Миколаївській області, а у 2023 став в.о. начальника податкової служби.

368.media




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.