На Бучанщині сапери ДСНС вилучили залишки ракетного комплексу "Точка-У" (ВІДЕО)

На Бучанщині сапери ДСНС вилучили залишки ракетного комплексу

У Бучанському районі сапери ДСНС вилучили залишки тактичного ракетного комплексу "Точка-У" та снаряди реактивної системи залпового вогню "Град"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу МРЦШР ДСНС.

Піротехнічна група Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України працювала на двох локаціях у Бучанському районі Київської області.

У житловому секторі села Крюківщина сапери вилучили залишки тактичного ракетного комплексу "Точка-У", за допомогою маніпулятора завантажили їх до піротехнічного автомобілю та перевезли на спеціальний майданчик.

У селищі Гостомель сапери знешкодили три снаряди реактивної системи залпового вогню "Град". Їх було вилучено та знищено на полігоні.

Нагадаймо, що у лісі села Підгайне Вишгородського району сапери ДСНС вилучили снаряд від реактивної системи залпового вогню "Град".




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.